Förregistrering för RT-PCR-test i Manila

Från och med den 8 maj 2021 och framåt ska resenärer som anländer till Filippinerna genomgå 14 dagars karantän, varav 10 ska observeras på ett ackrediterat hotell eller anläggning, och de återstående 4 ska slutföras hemma under övervakning av sina respektive lokala myndigheter. Resenärer ska också genomgå ett RT-PCR-test på den sjunde dagen av sin karantänvistelse. (Det är ju lättare att stanna på samma hotel i 14 dagar och hämta ut SRR Visa i Manla.)

Du måste bo på ett hotell ackrediterat av våra turist- och hälsovårdsbyråer medan du väntar på ditt schemalagda test och publiceringen av

resultat. Du kan bara checka ut från ditt hotell på den tionde dagen av din karantänvistelse. Dag 1 börjar på ditt ankomstdatum.

Om du är fullt vaccinerad, oavsett om det är i Filippinerna eller utomlands, och kommer från "gröna" länder, måste du bara hålla en 7-dagars

bokning. För mer information om behörighet, riktlinjer och test- och karantänprotokoll för fullt vaccinerade resenärer, besök
https://bit.ly/PALTravelsToPH-Vaccinated.

Registrera dig på BOQ One Health Pass ¬(OHP) för att deklarera dina personuppgifter, hälsostatus och resehistorik.

Observera att detta är en 2-stegs registreringsprocess. Steg 1: Registrera dig https://www.onehealthpass.com.ph/e-HDC och fyll i alla obligatoriska fält helt och hållet.


När du är klar, se till att spara en kopia av ditt unika transaktionsnummer som du behöver när du slutför din registrering för e-HDC innan du går ombord på ditt flyg. Steg 2: Innan du går ombord, svara på e-HDC vid https://www.onehealthpass.com.ph/e-HDC genom att ange ditt unika transaktionsnummer för att hämta din post med QR-code och åtagandeintyg.


När du har fyllt i all information får du din unika QR-kod som du måste presentera före ombordstigning och vid ankomsten vid verifieringsbåsen.

All information som delas i One Health Pass samlas endast in och behandlas av Karantänsbyrån.

One Health Pass-webbplatsen är oberoende av PAL och PAL har ingen kontroll över den webbplatsen. PAL tillhandahåller länken till OHP endast för din bekvämlighet. PAL, dess tjänstemän, direktörer, anställda och/eller agenter ansvarar inte för direkta, indirekta, straffbara, tillfälliga eller följdskador som kan uppstå vid din användning av OHP:s webbplats.

Innan du flyger måste varje passagerare slutföra registreringsprocessen och måste fylla i detta så tidigt som 3 (minst) dagar före

avgång. Vi kommer att kräva en giltig e-postadress för att slutföra din registrering. Om du inte har någon e-postadress ännu kan du skapa en innan du fortsätter.

Om du är en icke-utländsk filippinsk arbetare eller en berättigad icke-filippinsk måste du slutföra en tvåstegs registreringsprocess.

Detta är RT-PCR Test Förregistreringsformulär och du måste utföra det här formuläret först. När du har skickat in skickas en unik referenskod och en länk till formuläret för elektronisk ärendeutredning (e-CIF) till din e-post. Vänligen notera din unika referenskod och fyll i registreringsformuläret för elektronisk ärendeutredning (e-CIF) efteråt.

Varje passagerare som reser i en grupp måste utföra

formuläret. Den information som samlas in i detta formulär ska användas i enlighet med lagen. Vänligen utför formuläret helt och exakt.

Se till att du har en stark och stabil internetanslutning samtidigt som du utför detta

formulär. Om din anslutning är intermittent kanske du inte kan skicka in och slutföra förregistreringsprocessen. När detta händer uppdaterar du länken och utför formuläret igen.

mer information och en guide vid ankomst och karantän när du anländer till Filippinerna, klicka här:
https://bit.ly/PALTravelsToPH